“...als het tiptop in orde moet zijn...”

Over Louise

Aangenaam! 
Mijn naam is Louise van der Linden en in 2011 heb ik mijn bedrijf Louise Office & Support - LOES - opgericht. Ik beschik over een brede werkervaring in mijn veelzijdige vakgebied. Regelen en organiseren "zit in mijn bloed". 

Mijn kracht
Mijn werk voer ik met passie uit. Voor elke opdracht lees en leef ik me in. Inzet, accuratesse en verantwoordelijkheidsgevoel zijn mijn sleutelwoorden. Persoonlijke betrokkenheid speelt de hoofdrol en ik investeer graag in duurzame relaties. Naast het verrichten van standaard werkzaamheden, ben ik zeer goed in staat om met u mee te denken, vooruit te denken en aan te vullen waar dat nodig is. 

Samenwerking als het gaat om financiele ondersteuning
Voor tijdelijke of structurele ondersteuning op het gebied van financiële administratie werk ik nauw samen met Gabriëlle Baljon van Baljon Administratie. Gabriëlle is net als ik sterk in coaching-on-the-job, in haar geval als het gaat om financiële administratie. Net als LOES levert Baljon Administratie maatwerk aan haar klant. Klik op de link voor meer informatie over baljonadministratie.nl

Klaar voor elke opdracht
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn hond te trainen. Ook rijd ik graag paard. Het liefst in Zweden waar ik jaarlijks een aantal weken werk op een schapenboerderij. Fysiek hard werken en even mijn hoofd helemaal leeg maken om nieuwe energie op te doen, mijzelf helemaal op te laden. Klaar voor elke opdracht

 


 

Referenties

 • Bjärsäterstorps Lammproduktion

  Louise is een geweldige hulp en zorgt ervoor dat alle lammeren correct in het digitale fokprogramma van de Gotland schapen in Zweden geregistreerd worden. Under tiden talar Louise mycket svenska och det gläder sig åt hennes tillvägagångssätt!

  Elisabet Jansson
  Elisabet Jansson
 • Dik Troost Interim Management

  Louise van der Linden heb ik leren kennen als iemand die bovengemiddeld goed en professioneel functioneert.

  Dik Troost
  Dik Troost
 • De YogaSchool

  Louise is kundig, betrokken en heel prettig in de omgang. Zij heeft de juiste toon in haar communicatie. Ze is vriendelijk, geïnteresseerd en accuraat en heeft een geweldig geheugen.

  Marian Korstanje
  Marian Korstanje
t: 06 55 96 15 86 e: info@louise-officesupport.nl KvK: 52853152