“...als het tiptop in orde moet zijn...”

Diensten

LOES biedt een breed scala aan ondersteunende administratieve en secretariële werkzaamheden. Elke opdracht is anders en wordt nauwkeurig op uw wensen afgestemd. 
Tot de diensten behoren: 

 • Notuleren

  LOES maakt de notulen van jouw vergadering, overleg of gesprek. Uiteraard in de lay-out van jouw organisatie. De notulen worden conform jouw wens opgesteld: een woordelijk verslag, een samenvatting, alleen de conclusies op een rij of een actielijst met een besluitenlijst. 

 • Opstellen van vergaderagenda

  LOES stelt de agenda voor de vergadering voor je op en nodigt de deelnemers uit. Verspreiding van de vergaderstukken kan hier uiteraard een onderdeel van zijn.

 • Redigeren en corrigeren van teksten

  LOES redigeert en/of corrigeert de teksten die (digitaal) worden aangeleverd.

 • Administratieve achterstanden wegwerken

  LOES biedt administratieve ondersteuning zodat achterstanden op korte termijn zijn weggewerkt. Dit kan op locatie zijn maar ook vanuit mijn eigen kantoor. LOES kan desgewenst jouw (digitale) administratie (her)inrichten. 

 • Werkdruk verlagen

  U kunt LOES inhuren voor eenmalige, tijdelijke of langdurige administratieve of secretariële ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan een verlof, langdurig ziekteverzuim van één van jouw medewerkers/sters of een (seizoens) piek in de werkzaamheden van de onderneming.

 • Transcriptie

  Uw opgenomen teksten werkt LOES conform de van te voren afgestemde wensen uit, bijvoorbeeld een woordelijk verslag, een brief of een notitie.

 • Leden- of donateursadministraties

  De ledenadministratie van een vereniging of de donateursadiministratie van eeen stichting kan LOES voor je beheren waarbij het ook mogelijk is te fungeren als secretariaatsadres.

 • Intermediair tussen opdrachtgever en cliënt

  LOES kan als schakel ingezet worden tussen de opdrachtgever en jouw cliënt(en) om de communicatie en/of coördinatie te optimaliseren tijdens een project of proces.

 • Financiële administratie

  Voor tijdelijke of structurele ondersteuning op het gebied van financiële administratie werk ik nauw samen met Gabriëlle Baljon van Baljon Administratie. Gabriëlle is net als ik sterk in coaching-on-the-job, in haar geval als het gaat om financiële administratie. Net als LOES levert Baljon Administratie maatwerk aan haar klant. Klik op de link voor meer informatie over baljonadministratie.nl

 • Organiseren personeelsdagen, evenementen, congressen

  Regelen en organiseren 'zit in mijn bloed'. Graag neem ik de organisatorische zaken uit handen bij bijvoorbeeld het organiseren van een personeelsdag, een zakelijk evenement of een congres. Ik denk graag met je mee en ben je graag van dienst bij alle facetten rondom de organisatie van jouw evenement! 

Referenties

 • De Koperwiek Ondernemersvereniging

  Louise van der Linden is voor de Ondernemersvereniging De Koperwiek een alles doener, weet zich in korte tijd in de klant en zijn problematiek in te leven, werkt pro actief, is deskundig, professioneel, communicatief en bovenal ook nog prettig in de omgang.

  Cornelis van Wesep
  Cornelis van Wesep
 • De YogaSchool

  Louise is kundig, betrokken en heel prettig in de omgang. Zij heeft de juiste toon in haar communicatie. Ze is vriendelijk, geïnteresseerd en accuraat en heeft een geweldig geheugen.

  Marian Korstanje
  Marian Korstanje
 • Bjärsäterstorps Lammproduktion

  Louise is een geweldige hulp en zorgt ervoor dat alle lammeren correct in het digitale fokprogramma van de Gotland schapen in Zweden geregistreerd worden. Under tiden talar Louise mycket svenska och det gläder sig åt hennes tillvägagångssätt!

  Elisabet Jansson
  Elisabet Jansson
t: 06 55 96 15 86 e: info@louise-officesupport.nl KvK: 52853152